Over Broertjes Saté

"Wij zijn twee gedreven ondernemende levensgenieters met een zwak voor lekker eten. Wij zijn gespecialiseerd in Indonesische saté en serveren dit op stokjes in kip (ayam) en varken (babi). Ook hebben wij een samenwerking met een bakkerij die een speciaal broodje bakt op ons verzoek, met de juiste vorm, lengte en uiteraard kwaliteit, om als broodje kipsaté aan te bieden.

De ambachtelijke Indonesische saté van Broertjes Saté wordt bereid volgens een oud familierecept vol met verse ingrediënten. Wij kopen het vlees kakelvers in bij onze slagerij die het vlees al selecteert op onze kritische wensen. Daarna gaan wij zelf persoonlijk aan de slag om het vlees de juiste Indonesische smaak mee te geven. Dit is een proces waarin passie voor het product en de juiste afmeting van verse ingrediënten een zeer belangrijke rol spelen. De marinade die onze saté krijgt i.c.m. het enthousiasme dat wij overbrengen aan onze gasten is wat ons onderscheid. " 

24Kitchen Food Truck Awards

Meer weten over de andere twee deelnemers? Kijk dan hier voor Meat at the Bar en hier voor De Melkbus.

Stemmen kan tot en met 31 juli. Op 10 augustus maken we de winnaar bekend, dus houd de website en social media nauw in de gaten.