Hij gaat op zoek naar de geheime familierecepten van oma’s, maar dit keer niet alleen met recepten uit de Indische keuken. In het nieuwe seizoen delen oma’s van over de hele wereld hun culinaire geheimen! Van de Franse keukengeheimen van oma Gisele tot de beroemde erwtensoep van oma Siska; Danny en de oma’s brengen de lekkerste gerechten uit de hele wereld naar jouw keuken. 

Kijk vanaf 21 november elke dinsdag om 19:00 naar het nieuwe seizoen van Zoals Alleen Oma Dat Kan.

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? Om alvast in de stemming te komen delen we hieronder een van onze favoriete recepten van de vorige seizoenen! Op zoek naar alle recepten van Zoals Alleen Oma Dat Kan? Die vind je hier.

Sate Kupang van oma Roos

Sate Kupang van oma Roos

Oma Roos kookt elke dag en pakt vaak flink uit. Ze komt echt uit een culinaire familie. Een klassiek familierecept van oma Roos is haar saté Kupang. Dat gerecht komt van Kupang waar haar moeder is opgegroeid. De marinade is typisch voor de saté uit haar familie en de citroen zorgt ervoor dat het vlees lekker mals wordt. 

Ajam ketjap pedis van oma Irma

Ajam ketjap pedis van oma Irma

Ajam ketjap pedis van oma Irma (oftewel pittige kip) is een recept met een beetje pit, maar wel heel erg lekker! Het gerecht is vrij makkelijk te maken. Oma Irma gebruikt graag verse kruiden en eigengemaakte bouillon. Dat is voor haar wel echt de basis van een succesvol gerecht.