Kersenclafoutis

Klassieker wordt het niet met deze kersenclafoutis. Heerlijk Frans, supermakkelijk om te smaken en de kersen komen hierin het best tot hun recht.

Varkenshaas met kersencompote, geroosterde worteltjes en krieltjes

Met dit gerecht maak je indruk aan tafel, terwijl het echt niet moeilijk is om te maken. Extra lekker door de stukjes walnoten en rozemarijn en in een uurtje op tafel. 

Kersenmuffins met granola

Deze kersenmuffins zijn erg lekker bij een kopje koffie of thee en hebben een krokant laagje door de granola. Tip: maak een portie op zondagavond, vries ze individueel in en neem elke dag mee als tussendoortje.

Tosti brie met kersen

Misschien wel het lekkerste recept dat we kennen: een tosti met zacht-pittige brie en zoete smaakvolle kersen. Hiermee maak je met iedereen vrienden!

Schwarszwälder toetjes

De Duitse Schwarszwälder Kirsch is wereldberoemd, mede door de zalige combinatie van chocolade en kersen. Wij maakten een simpele variant in de vorm van een toetje, lekker voor doordeweeks of in het weekend.  

De lekkerste Hollandse kersen koop je nu bij PLUS Supermarkten. Check de website voor heerlijke recepten, het dichtstbijzijnde filiaal en meer informatie.