Haar nieuwste boek bevat de mooiste en lekkerste gerechten van Impress Your Friends, compleet met tips over de beste voorbereiding en lekkerste wijn-spijscombinaties.

Van kleurrijke fusion tot traditionele gerechten en soms met een verrassende twist: deze gerechten zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en de mond. Met prachtige menunamen, zoals Touch of Asia, La Vita è Bella, Easy Going en Royale maak je het culinaire avontuur helemaal af.

De fotografie van de borden en gerechten is prachtig, waardoor jij in één oogopslag de ingrediënten en presentatie kunt zien. Wees creatief met de presentatie en laat de ingrediënten terugkomen op het bord. Je vrienden zullen versteld staan van wat jij allemaal op tafel zet.

De herinnering aan de leukste etentjes zit ‘m in het samen zijn met goede gesprekken onder begeleiding van goed eten. Geniet dus van elk moment: van het uitnodigen van je vrienden tot het inkopen, bereiden en voorproeven van de ingrediënten en wijnen. Met goede voorbereiding, verrassende, toegankelijke smaakcombinaties en een gezonde dosis lef ga jij op smaakavontuur!

Het boek Impress Your Friends is te bestellen en ligt in de boekenwinkels.