Smoothie-recepten:

Vitaminesmoothie

Vitaminesmoothie met passievrucht

De naam zeg het al: een smoothie met superveel vitamines. Waar komen die precies vandaan? Geloof het of niet, maar er zitten maar liefst vier soorten fruit in dit recept. Fruitig Pasen!

Mango-smoothie met kokos en spinazie

Mango-smoothie met kokos en spinazie

Deze heerlijke exotische smoothie met mango en kokos krijgt een tikkie Hollandse glorie door de spinazie. Met een fles vers sinaasappelsap kost het je ook nog eens weinig moeite om 'm te maken. Zo houd je bijvoorbeeld tijd over om eieren te zoeken.

Smoothiebowl van bieten en blauwe bessen

Smoothiebowl van bieten en blauwe bessen

Smoothies hoeven zeker niet altijd in een glas geserveerd te worden. Kijk maar eens naar dit prachtige kommetje. Ideaal als de smoothie net te dik is om op te drinken. Kies je eigen toppings om je smoothie mee te decoreren. 

Easy boerenkoolsmoothie

Easy boerenkoolsmoothie

Bij boerenkool denk je al gauw aan stamppot. Maar deze gezonde groente is ook lekker in een smoothie. Zoals de naam al verklapt is het recept ook heel makkelijk om te maken. 

Orange power smoothie (met mandarijn, wortel en gember)

Orange power smoothie

De naam zegt het al: alle ingrediënten die je in deze smoothie doet zijn oranje. En dat ziet er fantastisch uit! Eerlijk is eerlijk, daar word je toch vrolijk van? 

Powersmoothie met aardbeien, sinaasappel en yoghurt

Powersmoothie met aardbeien, sinaasappel en yoghurt

Minimale inzet voor maximale smaak. Hoe je dat doet? Je doet de aardbeien, bananen, sinaasappels en een beetje yoghurt in een blender en dan ben je eigenlijk al klaar. Simpel toch?