Pasen met kinderen? Bekijk onze leukste recepten: 

Paascupcakes

Een cupcake is altijd geliefd bij kinderen. Ze zijn lekker zoet, maar ook leuk om zelf te decoreren. Natuurlijk hoef je niet perse de kuikentjes na te maken. Laat de fantasie van je kind het werk doen! 

Miniatuurvoorbeeld

Schuimhaasjes voor Pasen

Wie zegt dat paashazen altijd van chocolade moeten zijn? Kijk maar naar deze schuimhaasjes. Oke, wij geven toe dat het schuim op basis is van het meest favoriete paasingrediënt. Maar ervan afblijven is zo moeilijk!

Miniatuurvoorbeeld

Cakepop-paashaas

Een recept voor súperschattige paashaasjes, en ook eens súpermakkelijk. Ideaal als je wel in het paasthema wil blijven, maar niet ontzettend veel tijd in de keuken wil doorbrengen. 

Miniatuurvoorbeeld

Appelkoekjes met pindakaas en chocolade

Een iets gezonder recept mag natuurlijk niet ontbreken. Appel en pindakaas spelen de hoofdrol met chocolade als versiering. Als je liever geen zoetigheid gebruikt, kun je de chocolaatjes achterwege laten.

Miniatuurvoorbeeld

Vrolijke paashaassoep

Soep is zeker niet saai! Je kinderen staan zeker weten te springen om dit vrolijke soepje. Jij weet dat ze hiermee ook nog eens hun vitamines (courgette en spinazie) binnenkrijgen. Win-winsituatie!

Miniatuurvoorbeeld

Gevulde tomaat met ei

'Een ei is geen ei. Twee ei is een half ei. En drie ei is een paasei!' Wie kent dit liedje nog? Dit kleine eitje heeft zich in ieder geval verstopt in een tomaat. Het ziet er niet alleen heel gezellig uit maar met slechts 5 ingrediënten is het ook nog heel makkelijk om te maken. 

 

Nog meer paasinpiratie? Bekijk hier nog veel meer paastips van PLUS > 

Miniatuurvoorbeeld