Hey google, praat met 24Kitchen!

Als vaste kijker ben je vast en zeker bekend met onze afleveringen van 'Wat Eten We Vandaag?', waar we elke dag op televisie en social media speciaal voor jullie de meest gestelde vraag van Nederland beantwoorden. Maar in de keuken heb je natuurlijk liever je handen vrij. En precies hiervoor hebben wij de perfecte oplossing gevonden: een Google Home-applicatie.

Met deze nieuwe keukenhulp kun je alle  afleveringen van 'Wat Eten We Vandaag?' beluisteren als podcast en kan je recepten ontvangen en doorsturen. Tijdens het luisteren wordt je stap voor stap geholpen om de recepten met succes op tafel te zetten. Als bezoeker van de Libelle Zomerweek kun je als eerste van Nederland ervaren hoe deze spraakassistent werkt. Een exclusieve primeur dus!

Maak kans op een Google Home

Naast de introductie van de Google Home-applicatie hebben wij nog een verrassing voor jullie. Vanaf 23 mei kun je je aanmelden voor de “Wat Eten We Vandaag?” WhatsApp-service. Elke dag een nieuw recept binnen handbereik! Leuk om te weten: door jezelf voor deze service aan te melden (of voor de nieuwsbrief) maak je kans op een unieke 24Kitchen Google Home

Nog geen kaartjes? Bestel hier je kaarten voor de Libelle Zomerweek!