Helaas, deze actie is al voorbij. 

De ATAG Fusion Volcano is niet zomaar een wokbrander, het is namelijk de enige wokbrander voor thuis met gecentreerd vuur. Dit houdt in dat je kan wokken op écht hoge temperaturen, zodat alle smaken, vitamines en de knapperige bite van de ingrediënten bewaard blijven. Wil je meer weten over deze wokkanjer?Kijk dan hier voor meer informatie. De ATAG Fusion Volcano wokbrander is al vanaf €839,- verkrijgbaar.

Wij zijn niet de enigen die fan zijn van de wokbrander, ook Danny is stapelgek op zijn exemplaar:

“De ATAG Fusion Volcano is de beste wokbrander voor thuis, dichterbij professioneel wokken kun je gewoonweg niet komen! De kracht zit hem in een gecentreerde techniek waardoor vuur samenkomt als een vulkaan en centraal gericht wordt op de onderkant van de wokpan. "

ATAG Wokbrander

WINNEN! 
Elke week verloten we een nieuwe wokbrander, inclusief het boek Wokking Lekker, wat betekent dat je elke week weer kans maakt. Wil jij ook zo’n wokking mooie ATAG Fusion Volcano wokbrander in jouw keuken? Wok-a-licious! 

Meer weten over wokken? Kijk dan hier voor meer informatie over het leukste wokboek van Nederland: Wokking Lekker! Met meer dan 50 wokrecepten, uiteenlopend van ontbijt tot diner en dessert. 

LET OP: De ATAG Fusion Volcano Wokbrander kan alleen gebruikt worden als er een gasaansluiting aanwezig is in de keuken en als de kookplaat is ingebouwd.

Helaas, deze actie is al voorbij.