Iedereen zo de liefde moeten kunnen vieren en in een verbintenis op welke manier dan ook moeten kunnen omzetten, maar dit is gek genoeg nog niet mogelijk in het merendeel (!) van de Europese landen. Dat liefde tussen personen van hetzelfde geslacht nog niet in alle landen wordt erkend, wil HEMA tijdens deze Pride week onder de aandacht brengen. Dit doen ze in de vorm van het HEMA Huwelijk: 

"We faciliteren een huwelijk voor drie Europese stellen, die in hun land van herkomst nog niet mogen trouwen. Door dit te faciliteren hopen wij samen met deze stellen te laten zien dat het bezegelen van de liefde voor iedereen mogelijk moet zijn. Want liefde is voor iedereen. "

Wat ons betreft een prachtig initiatief! Wil jij de liefde meevieren? Koop dan een speciale Pride regenboogtompouce. De opbrengst van de tompoucen wordt volledig gedoneerd aan het COC ter bevordering van de GSA's (een groep scholieren die vindt dat iedereen op hun school de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden). 

De Pride tompouce is bij HEMA filialen en online via de website tot en met zondag 5 augustus.