Lees ook: dit is de jury van The Chefs' Line, met onder andere 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma. 

Elke week staat een internationale keuken met bijbehorend restaurant centraal, waarbij 4 leden van de chefs' line strijden tegen vier getalenteerde thuiskoks. Passie versus professie: wie wint de strijd? 

bistrot neuf

Week 1: Bistrot Neuf 

In de eerste week nemen de thuiskoks het op tegen de keukenbrigade van Frans restaurant Bistrot Neuf in Amsterdam. Dit restaurant heeft al een aantal jaar op rij een vermelding in de Bib Gourmand gekregen voor hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijk vanaf maandag mei naar de Franse week in The Chefs' Line Nederland.

Meer weten over de Franse keuken? Klik dan hier.

Restaurant Blauw

Week 2: Restaurant Blauw

Tijdens de tweede week zien we of de nieuwe groep thuiskoks een partij is voor de chefs' line van Indonesisch restaurant Blauw in Amsterdam. Anders dan de meeste Indonesische restaurants onderscheidt Blauw zich door een combinatie van traditionele smaken & gerechten in een moderne, sfeervolle setting. 

Restaurant MARIO

Week 3: Restaurant MARIO

Na de Indonesische keuken is het tijd voor Bella Italia! De keukenbrigade van restaurant MARIO uit Wijdewormer staat dan oog in oog met vier nieuwe thuiskoks. Het familierestaurant werd twee keer uitgeroepen tot het Beste Italiaanse Restaurant van Nederland! 

Pastacarbonaravitello tonnato en tiramisù: klik op de gerechten voor onze lekkerste recepten. 

sushisamba

Week 4: SUSHISAMBA

In alweer de laatste week van The Chefs' Line Nederland kijk je naar de strijd tussen de vier laatste thuiskoks en de brigade van SUSHISAMBA. Na steden als Londen & New York, opende het restaurant ook een vestiging in de hoofdstad. 

Ben je net zo gek op de Japanse keuken als Danny? Dit zijn zijn favoriete recepten!