De leukste foodartikelen van De Speld:

Vegan snacks

Bekende fastfoodketens breiden hun menu's uit met veganistische opties. Om deze nieuwe doelgroep aan te spreken, heeft deze snackbar een grandioos idee. 

Lees hier het artikel van De Speld > 

Nieuw strooimiddel

Strooien met zout wanneer het glad is is saai helemaal niet meer van deze tijd. Daarom introduceert gemeente Haarlem deze onwijs populaire smaakcombinatie als strooimiddel, dat ook nog duurzaam is. 

Lees hier het artikel van De Speld > 

Geheim recept

Steeds meer Chinese afhaalrestaurants gaan frituursnacks verkopen naast de een select aantal een Chinese specialiteiten. Met het frikandellenrecept van Mora gaat het zeker lukken om de Nederlandse concurrentie uit te schakelen. 

Lees hier het artikel van De Speld > 

Dit artikel is geïnspireerd op dit nieuws:
Chinese restaurants maken plaats voor snackbars

Goede portie

Van 'beef chimichurri' tot 'bobotie', met zo'n handig pakje van Knorr zet je de meest uiteenlopende gerechten op tafel. Helaas ondervond Jesse net als vele anderen een nadeel: na één portie zit hij niet vol. Hij komt tot een bijzondere conclusie.

Lees hier het artikel van De Speld > 

Eetrijp?

Eetrijp lijkt een vrij lastige term als het gaat om avocado's. Als je net zo dol bent op avocado als wij, herken je dit probleem vast en zeker. Gelukkig blijken ze toch nog ergens goed voor te zijn.

Lees hier het artikel van De Speld > 

Bescherm je vlees

Ook De Speld is het niet ontgaan dat vlees eten steeds meer in opspraak komt. Bijvoorbeeld door voorstanders van milieu en dierenwelzijn. Ze leggen uit wat je kan doen zodat jouw stukje vlees niet van jou wordt afgenomen. 

Lees hier het artikel van De Speld > 

Dagelijks (onzin)nieuwtjes met een knipoog naar de realiteit? Volg De Speld op Facebook >