Sissy-Boy kerstmarkt in Amsterdam

Dit jaar wordt de Sissy-Boy kerstmarkt weer georganiseerd. Op zaterdag 9 december van 10:00 tot 18:00 kan je op het Amstelveld in Amsterdam helemaal in de kerstsfeer komen. Van fashion tot items voor je interieur; je kan er van alles vinden. Ook is er op culinair gebied veel te beleven. Er zijn geweldige eetkraampjes en veel leuke producten, zoals servies en kerstversieringen.

Kerstmarkt Haarlem

Zaterdag 9 en zondag 10 december kan je in Haarlem struinen over één van de grootste kerstmarken in Nederland. Met ruim 300 kerstkraampjes is er genoeg te doen. Wii je nou even bijkomen van al dat kerstshoppen? Neem dan even een pauze en geniet van een warme glühwein, ambachtelijke wafels of een lekkere kop koffie. Ook het Haarlems Winterbierfestival is een aanrader voor iedereen die wil genieten van speciaalbieren en een hapje.

Kersmarkt Valkenburg

De kerstmarkt van Valkenburg is heel bijzonder. Deze markt vindt namelijk boven én onder de grond plaats. Ja, je hoort het goed. Het is mogelijk om de kerstmarkt te bezoeken in de Valkenburgse grotten. Deze worden gedurende 17 november tot en met 7 januari sfeervol verlicht. Ook is er twee keer per week een Christmas Fairytales Parade, met sprookjesachtige praalwagens en dansers in kostuums. Heb je trek gekregen? Probeer dan eens de Route de Amuse; een gezellige wandeling waarbij je onderweg geniet van amuses bij restaurants.

De Amsterdamse Winterparade 

Vanaf donderdag 21 december tot en met 1 januari zal de RAI een heus winterwonderland worden. Twaalf dagen lang kan je hier terecht voor het ultieme kerstgevoel. Op de Food Market geniet je erwtensoep, poffertjes, oliebollen en warme glühwein of chocolademelk. Ook is er een schaatsbaan, een Christmas Cinema en een gigantisch reuzenrad. Kortom: deze kerstmarkt wil je niet missen.

VeggieWorld Winter Fair

Dit is dé vegan kerstmarkt van de Benelux. Zaterdag 9 december en zondag 10 december kan je bij de Haarlemmermeer Expo rondkijken bij meer dan 70 duurzame kramen waar je verantwoorde kerstinkopen kan doen. Voor de foodliefhebber is er ook genoeg te beleven. Ga langs bij een van de hippe foodtrucks en geniet van heerlijke wafels, oliebollen of chocolademelk.