Frappuccinotaart

Frappuccinotaart

Bij frappuccino denk je natuurlijk aan een heerlijke ijscappuccino met lekkere siroop en een goede toef slagroom. Bij deze birthday cake wordt de lekkernij omgetoverd in een taart. Zo lekker. 

Gezouten chocoladetaart

Gezouten chocoladetaart

Yes! Wie maak je nou niet blij met zo'n goddelijke chocoladetaart. Daarbij wordt er ook nog eens zeezout aan toegevoegd, wat deze taart echt verrukkelijk maakt! 

Charlotte Russe met rood fruit

Charlotte Russe met rood fruit

Deze taart ziet eruit als een cadeautje. Bijna té mooi om op te eten. Maar hij is ook echt super lekker. Perfect voor jouw verjaardag! 

No bake lemon meringue pie

No bake lemon meringue pie

Deze verjaardagstaart hoort ook helemaal in dit rijtje thuis. De lemon meringue pie is namelijk zo'n klassieker die zo verrukkelijk blijft. Mocht je geen brandertje in huis hebben, kun je de taart ook 5 á 10 minuutjes op 180 graden in de oven zetten, zodat het schuim een klein beetje bruin kleurt.  

Red velvet Oreo cheesecake

Red velvet Oreo cheesecake

Zei iemand cheesecake? Yes, daar krijgen we dus echt geen genoeg van. Deze red velvet Oreo cheesecake bestaat uit een heerlijke red velvet cake en een cheesecake vulling met echte stukjes Oreo. Hmmm...

macarontaart

Macarontaart met chocoladeganache en rood fruit

Deze macarontaart is werkelijk waar een plaatje. Zó mooi en gevuld met de meest verrukkelijke macarons. De ultieme verjaardagstaart om jouw dag compleet te maken. 

White chocolate cheesecake

White chocolate cheesecake

Nog zo'n overheerlijke cheesecake. Maak deze birthday cake van witte chocolade, met een koekjesbodem van Oreo en iedereen zal versteld staan. 

Frambozenvlaai met walnoten

Frambozenvlaai met walnoten

Liefhebbers van vlaai? Probeer deze frambozenvlaai met walnoten dan eens uit. Super lekkere vulling, verse frambozen en last but not least een heerlijke walnotencrunch. 

Boerenappeltaart

Boerenappeltaart

Tot slot wordt deze boerenappeltaart ook nog toegevoegd aan dit lijstje van de meest verrukkelijke birthday cakes. De appeltaart is namelijk zo'n echte verjaardagsklassieker. Dit recept voor een verrukkelijke boerenappeltaart met glazuur is het uitproberen meer dan waard. Aan de slag! 

Banoffie taart

Banoffee taart

Alle liefhebbers van banaan verzamelen! En dulce de leche natuurlijk. Want deze combinatie van banaan, slagroom en dulce de leche is echt om van te watertanden. Zó lekker is deze banoffee taart.  

Smeuïge chocoladetaart met crème fraîche en noten

Smeuïge chocoladetaart met crème fraîche en noten

De taartenkoningin Miljuschka heeft weer toegeslagen. Want wat is deze chocoladetaart met crème fraîche en noten een toppertje. Perfect om indruk te maken op je gasten.