John Williams

We kennen hem vooral als presentator van het programma Help Mijn Man Is Klusser, maar zijn carrière begon als figurant in de serie GTST. Maandag 27 november komt hij langs in de keuken van Miljuschka en zij maakt knapperige kokoskip met currygroenten voor hem klaar.

Bekijk hier het recept dat Miljuschka voor John maakte: knapperige kokoskip met currygroenten en zilvervliesrijst. 

Tanja Jess

Tanja Jess brak door als actrice door haar rol in de serie GTST. Na een aantal jaar verlaat ze de serie en wil ze een nieuwe uitdaging aangaan. Ze besluit om haar talent als presentatrice te ontdekken. Zo heeft ze programma's als Temptation Island en RTL Breakfast Club gepresenteerd. Dinsdag 28 november is Tanja te gast bij Miljuschka en samen maken ze gekonfijte eendenbout met zoetzure rozijnen.

Ellen Hoog

De meeste mensen kennen Ellen Hoog natuurlijk als hockeyster bij het Nederlands elftal. Vanaf haar zevende begon ze al met deze sport, maar in maart 2017 stopte ze. Sindsdien heeft ze niet stil gezeten. Zo heeft Ellen twee kookboeken uitgebracht en via haar eigen site houd ze iedereen op de hoogte van haar leven. Woensdag 29 november ontvangt Miljuschka Ellen als gast.

Marlijn Weerdenburg

Marlijn is vooral bekend van haar rol in de serie Danni Lowinski. Ook vormt ze samen met Helge Slikker het duo Miss Molly & Me en zij treden op bij verschillende festivals. Ook heeft Marlijn haar eigen theatertour gehad, genaamd Travelers. Donderdag 30 november is ze te gast bij Miljuschka en samen maken ze winterse risotto met knapperige aardpeer.

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers kennen we natuurlijk als presentatrice van de hitserie Boer Zoekt Vrouw, maar ze werd bekend toen ze het programma Het Klokhuis presenteerde. Ook heeft Yvon meegedaan aan het programma Wie Is De Mol in 2005 en daar bleek zij uiteindelijk de mol te zijn. Vrijdag 1 december komt Yvon langs bij Miljuschka en maken ze tarte tartin van gekarameliseerde sjalot.