Overslaan en naar de inhoud gaan
Home

Hoofdnavigatie

  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
  • Video

Mijn account

  • Ik heb een account
    Inloggen
  • Maak een account aan om recepten te bewaren
    Inschrijven

Belangrijke voedingsstoffen voor (top)wintersporters

De basis van koken
Belangrijke voedingsstoffen voor (top)wintersporters
Wanneer je actief aan het sporten bent, is het belangrijk om goed te eten. Dat geldt zeker voor wintersport: je bent een groot deel van de dag buiten in de kou, beweegt veel en gebruikt dus veel energie. Je zult vanzelf merken dat je lichaam vraagt om stevige, dampende gerechten. Luister naar je lichaam! Winterse sportmaaltijden bevatten meer koolhydraten, vetten en eiwitten dan een ‘normale’ maaltijd. Deze stoffen zorgen ervoor dat je goed warm blijft, minder snel vermoeid raakt en dat je sportieve prestaties kunt leveren op de piste.

Bekijk typische wintersportgerechten

Gerelateerde items

  • Zwangerschap: deze voedingsstoffen hebben mogelijk invloed op de intelligentie van je kind

    Nieuws
    Zwangere vrouwen noten eten
  • Om deze belangrijke reden moet je pastawater nooit weggooien

    Nieuws
    pastawater saus binden
  1. Kersthapjes
  2. Zo maak je de lekkerste aardappelpuree volgens de (sterren)chefs
  3. Rollade braden met tips van de chef
  4. Zalm bakken: deze fouten maak je vanaf nu nooit meer
  5. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  6. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  7. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  8. Koken met munt
  9. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  10. Hollandse trots: de lekkerste gerechten uit de Nederlandse keuken
  11. De allerlekkerste verjaardagstaarten
  12. 6 x de lekkerste zoete baksels
  13. De allerlekkerste snacks voor jouw movie night
  14. Wauw! Deze 12 tosti-recepten wil je maken
  15. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  16. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  17. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  18. Hoelang moeten groenten koken?
  19. Wat is het verschil tussen bladerdeeg en filodeeg?
  20. Van kruimig tot vast: verschillende soorten aardappels

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide
Logo 24Kitchen

Footer navigatie

  • Receptenzoeker
  • Populair
  • TV Gids
  • TV Aanbieders
  • Contact
  • HTML Sitemap
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube

Service links

  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacybeleid