Garnalencocktail

Klassieke garnalencocktail 

Dit makkelijke voorgerecht is een ongeëvenaarde succesformule. Dit gerecht kan bijna niet mislukken en is supersnel klaar. Zelfs als je zelf de cocktailsaus maakt. Én deze cocktail ziet er ook nog eens hartstikke feestelijk uit. Ideaal voor je lastminute-kerstdiner. 

Bietencarpaccio

Gepofte bietencarpaccio met geitenkaasdressing

Naast de garnalencocktail is carpaccio één van de meest gegeten voorgerechten tijdens de kerst. Voor deze twist speelt de gouden combinatie van bieten en geitenkaas de hoofdrol. De mooie dungesneden plakjes zien er prachtig uit op je bord.

Gevulde pompoen

Gevulde pompoen

Deze gevulde pompoen is het veganistische antwoord op een rollade. De flespompoen vul je rijkelijk met paddenstoelen, spinazie en kruiden en gaat daarna de oven in. Simpel, lekker, boordevol groente dus ook hartstikke gezond. 

Beef wellington AH

Beef Wellington

Dit is een klassieker onder de klassiekers. De beef wellington is na de kalkoen misschien wel één van de populairste kerstrecepten. Met de combinatie van de malse ossenhaas en de krokante korst van bladerdeeg is het ook helemaal niet gek dat het gerecht zó geliefd is.

Pistache-meringuetaart met frambozen

Pistache-meringuetaart met frambozen

Geen kerstdiner is compleet zonder een grand dessert. Deze prachtige pistache-meringuetaart, die je misschien wel herkent van de cover, zal in ieder geval de show stelen aan tafel. Gelukkig is de taart lekker luchtig dus zelfs als je goed vol zit, heb je er vast en zeker nog wel een plekje voor.