Chili sin carne

Chili sin Carne

Chili con Carne klinkt bij de meeste mensen bekend in de oren. De vegetarische versie, de Chili sin Carne, is minstens net zo lekker en heeft een hoog feel-good-food gehalte. Het gerecht bereid je in slechts één pan, waardoor het ook nog eens lekker makkelijk is. Ideaal voor de doordeweekse avond dus!

Broccoli-paprikataart met geitenkaas

Broccoli-paprika taart met geitenkaas

Hartige taart is altijd een goed idee. Deze variant met broccoli, paprika en geitenkaas is er een die op je lijstje moet. De taart gaat een half uur in de oven en zo heb je mooi nog wat tijd voor jezelf over. Smullen maar!

Zoete-aardappelstamppot met feta, koriander en piripiri kip

Zoete-aardappelstamppot met feta, koriander en piripiri-kip

Yummie! Dit gerecht wil je maken. Deze zoete-aardappelstamppot is weer eens wat anders en ideaal om na een lange werkdag even bij te komen. 

 

 

Pasta pinuccia

Pasta Pinuccia met rucolapesto en caprese

Menig mens kan wakker gemaakt worden voor een lekkere pasta. Deze pasta Pinuccia met verse pesto en caprese, doet het bij iedereen goed. Ideaal voor de hele familie op een doordeweekse dag.

sperzie

Geroerbakte sperziebonen met pinda’s

De Aziatische keuken heeft de harten van Nederlanders massaal veroverd. Dit recept met sperzieboontjes, pinda’s en sojasaus is onwijs lekker en zet je in een handomdraai op tafel.