Appelcrumblekoekjes

Voor de kruimelkonten onder ons: deze koekjes met appel en crumble wil je maken! En het leuke is: met slechts vijf ingrediënten tover je deze heerlijke koekjes al in en uit de oven. 

Miniatuurvoorbeeld

Espresso-chocoladekoekjes

Één ding is zeker: deze espresso-chocoladekoekjes zijn verslavend lekker en ideaal voor bij een kopje koffie of thee. En het allerleukste: je serveert de koekjes binnen een handomdraai op tafel. Eet smakelijk!

Espresso-chocolade koekjes

Speculaasjes

Hollandser kan bijna niet! Hoewel speculaas hoogtij viert in de herfst rond sinterklaastijd, kunnen de platte, kruidige koekjes ook best de rest van het jaar gegeten worden, vinden wij. Lekker!

Miniatuurvoorbeeld

Zweedse koffiekoekjes

Voor de échte zoetekauw: deze Zweedse koffiekoekjes zijn waanzinnig lekker (en zoet) en supereenvoudig om zelf te maken! Staat de koffie al klaar?

Zweedse koffiekoekjes

Pompoenkoekjes

Deze heerlijke koekjes met pompoen en vanille hebben een lekker oranje kleurtje en smaken heerlijk! Helaas, nu we de zomer in gaan, zijn pompoenen iets minder goed te verkrijgen. Maar wij weten al wat er bovenaan ons baklijstje staat als de herfst er weer aankomt!

 

Miniatuurvoorbeeld

Spritsen met chocolade

Pas op: binge-gevaar! Als je eenmaal één chocolade-sprits hebt geproefd, kan je waarschijnlijk niet stoppen met eten tot de hele koektrommel leeg is. Nodig daarom vooral al je vrienden, familie of buren uit voor een ultiem genietmomentje als de koekjes uit de oven komen.

KLASSIEKE SPRITSEN 1.jpg

Nog niet klaar met theeleuten? Hier vind je nog veel meer inspiratie voor de lekkerste koekjes.