De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rigatoni hoep hoep olanda

Een romig pastagerecht geserveerd met worteltjes.

30 MIN
Rigatoni hoep hoep Olanda

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rigatoni hoep hoep Olanda
Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de tomaten in stukken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Haal de ui en knoflook uit de pan en voeg de tomaten en tomatensap toe. Pluk en scheur de blaadjes basilicum en voeg ze met de oregano zout, peper, de gebakken uien met knoflook en het bouillonblokje toe. Laat op laag vuur circa 10 minuten koken en voeg de room toe. Kook circa 3 minuten door. Roer de pasta door de saus en verdeel de pasta over borden. Rasp de Parmezaanse kaas erover.

Carote glassate al limone
Pel en snijd de ui fijn. Pluk en hak de peterselie fijn. Schil en snijd de wortels in plakjes. Smelt boter in een pan en fruit de ui. Voeg de wortels, peterselie, zout en peper toe en stoof tot de wortels gaar zijn. Schep de wortels in een schaal, strooi er sesamzaadjes over en serveer bij de pasta.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker