De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

perzik en lime mojito alcoholvrij

10 MIN
Perzik en lime mojito alcoholvrij

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Perzik en lime mojito alcoholvrij:

  • Verdeel de muntblaadjes over de glazen.
  • Snijd de limoenen in partjes en verdeel die ook over de glazen.
  • Strooi in elk glas een halve eetlepel rietsuiker over de munt en limoen, stamp alles met de muddler aan.
  • Voeg crushed ijs toe en overgiet alles met het perziksap en de frisdrank.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker