De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

leftover frittata

Heb je nog restjes over? Dan is deze frittata van leftovers een ideale oplossing om je restjes mee te verwerken. Een heerlijk gerecht dat makkelijk te maken is en het staat snel op tafel.

30 min kooktijd
Leftover frittata

Een recept van

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn. Snijd de paprika fijn.

Bak 7 minuten in een vuurvaste ovenschaal de ui, knoflook, kruiden en paprika met zout en peper. Klop ondertussen de eieren en melk los in een schaal. Snijd de kip en aardappels in stukjes. Doe de aardappels en kip in de ovenschaal bak even kort aan.

Giet het eimengsel in de overschaal en strooi er de Pecorino overheen. Laat 5 minuten op zacht vuur staan. Zet daarna 10 tot 15 minuten in de oven.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker