De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

broodje surf en turf

Een Hawaiiaans broodje "Surf & Turf"

15 min kooktijd
Broodje Surf en Turf

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel en snipper de ui en hak de knoflook. Snijd de tomaten in parten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de bieslook. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snijd deze in blokjes. Meng de ingrediënten voor de salsa door elkaar. Verhit de grillplaat. Bestrooi de garnalen met zout en peper en besprenkel met olie. Grill ze circa 2 minuten per kant en halveer ze overlangs. Snijd de broodjes open, beleg ze met rosbief en gamba’s en serveer met de salsa.

Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma's The Taste of Life Basics.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker