Nieuws

Winnaar Mounirs Kookschool krijgt baan bij sterrenchef *Ron Blaauw

Kijk elke zaterdag om 18:00 naar het gloednieuwe programma Mounirs Kookschool, waarin 6 kandidaten tegen elkaar strijden voor hun ultieme droom: werken in een professioneel restaurant! In acht weken stoomt Mounir ze klaar voor de hoofdprijs: een baan in het restaurant van sterrenchef Ron Blaauw! 

Kijk elke zaterdag om 18:00 naar Mounirs Kookschool.

In elke aflevering krijgen de kandidaten een masterclass van een 3-gangenmenu, die de leerlingen de volgende dag in een restaurant moeten maken. De drie beste leerlingen vormen de witte brigade en mogen de volgende dag in de keuken werken. De drie andere leerlingen vormen de zwarte brigade en moeten dus aan de slag in de bediening van het restaurant.

In het restaurant koken de kandidaten voor ‘het echie’: met gasten, een topkok die op hun vingers kijkt en vooral veel druk! Alle gerechten moeten op tijd, gaar en mooi gepresenteerd aan de gasten worden geserveerd. Mounir staat aan de pas om de leerlingen te begeleiden.

Aan het einde van aflevering 7 vallen de slechtste drie leerlingen af, de overgebleven leerlingen strijden in de finale-aflevering om de baan in een toprestaurant. 

Kijk elke zaterdag om 18:00 naar Mounirs Kookschool!