Nieuws

Win het nieuwe boek van Annabel Langbein!

Deze actie is helaas afgelopen!

Je kent haar misschien al van haar programma The Free Range Cook en nu komt Annabel Langbein met haar nieuwe gelijknamige kookboek naar Nederland! Ze heeft zelfs al samen met Rudolph een aantal heerlijke gerechten bereid in Rudolph's Bakery

Deze beroemde tv-kok is een groot voorstander van koken met pure ingrediënten en vooral bekend door haar eenvoudige maar heerlijke recepten. Ze probeert mensen weer in de keuken te krijgen door te laten zien dat lekker eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! Krijg jij meteen zin om de recepten van Annabel Langbein te testen? Wij mogen 5 exemplaren van haar nieuwste boek The Free Range Cook weggeven!Wil je kans maken op één van deze prachtige boeken?

Beantwoord dan snel de prijsvraag:
Uit welk land komt Annabel Langbein?

Stuur je antwoord via het contactformulier op onze website naar ons toe. Let op bij het insturen dat je voor de categorie Prijsvraag kookboek Annabel Langbein kiest.

Na het geven van een correct antwoord op de prijsvraag worden de winnaars geselecteerd op basis van loting. Deze actie loopt van 27 september 2012 tot en met 30 oktober 2012. De winnaars krijgen begin november via e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze actie is helaas afgelopen!