Nieuws

Win een zeer speciaal Moederdagcadeau!

Op 13 mei is het weer zover: Moederdag.
Al sinds 1925 worden in Nederland op de tweede zondag van mei vele moeders in het zonnetje gezet. Wil jij je moeder dit jaar op een wel heel speciale manier verrassen? Doe dan mee aan onze share&like actie op Facebook en maak kans op een doos vol speciaal door Rudolph van Veen gemaakte cupcakes, inclusief zijn twee populaire boeken over deze heerlijke traktatie. Dit pakket wordt op zondag 13 mei, op Moederdag dus, persoonlijk aan je overhandigd!

Wat moet je doen om kans te maken?
Op de 24Kitchen-pagina op Facebook hebben wij twee foto’s geplaatst die je kunt delen met je vrienden. Wanneer je dit voor 11 mei 2012 doet, en daarnaast de pagina van 24Kitchen leuk vindt, maak je kans op de prijs. Op basis van loting wordt er één winnaar gekozen.

De prijs
Het is bekend dat Rudolph van Veen gek is op cupcakes. Hij heeft er inmiddels zelfs twee boeken over geschreven: één over zoete cupcakes en één over hartige. Het laatste boek is nog gloednieuw en ligt pas vanaf volgende week in de winkels. De prijswinnaar krijgt beide boeken gesigneerd overhandigd, plús een doos vol met heerlijke cupcakes, speciaal door Rudolph voor jou gemaakt! Zo kun je samen met je moeder op deze speciale dag genieten van deze heerlijke taartjes!

Voorwaarden
Om kans te maken moet je voor 11 mei 2012 één van de foto’s gedeeld hebben via Facebook plus de pagina van 24Kitchen ge-liked hebben. De winnaar wordt op basis van loting gekozen. De uitslag wordt op zondag 13 mei 2012 via Facebook en de website van 24Kitchen bekend gemaakt. De winnaar wordt op vrijdag 11 mei 2012 op de hoogte gesteld en moet zondag 13 mei 2012 beschikbaar zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Indien dit niet mogelijk is, zal de prijs aan een ander worden toebedeeld.