Nieuws

Win een ontmoeting met Annabel Langbein

Deze actie is afgelopen.Leuk nieuws: 25 juni komt Annabel Langbein, bekend van The Free Range Cook, naar Nederland. En jij kunt haar ontmoeten!

Stel je vragen aan Annabel Langbein
Annabel Langbein heeft voor de 24Kitchen-fans tijd vrij gemaakt voor een meet&greet, waarin je haar alles mag vragen wat je wilt. Een verslag van de meet&greet inclusief foto’s wordt na afloop op de website van 24Kitchen geplaatst.

Wat moet je doen?
Lijkt het jou leuk om Annabel Langbein te ontmoeten? En heb jij een originele, leuke, grappige, spannende of brutale vraag? Stuur dan zo snel mogelijk de vraag die jij wilt stellen aan Annabel Langbein in via het speciale formulier. Laat je gegevens hierbij achter en wie weet win je met jouw vraag een ontmoeting met Annabel Langbein.

Vergeet niet je volledige naam, woonplaats en telefoonnummer te vermelden, zodat wij je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt!

The Free Range Cook
In haar programma The Free Range Cook maakt Annabel Langbein verrassende, eenvoudige gerechten. Ook komt ze keer op keer in contact met de locals in Nieuw-Zeeland, om daar de beste ingrediënten te proeven. The Free Range Cook zie je elke werkdag om 15.30 uur op 24Kitchen.