Nieuws

Win een ontmoeting met Annabel Langbein!

Deze actie is helaas afgelopen!

Ze is één van Nieuw-Zeelands grootste tv-koks: Annabel Langbein. Ze is in Nederland bekend van haar programma The Free Range Cook, te zien bij 24Kitchen, en haar gelijknamige boek. Jij maakt kans om deze bijzondere chef te ontmoeten!

Exclusief interview
Voor even verruilt Annabel het prachtige zonnige Nieuw-Zeeland voor ons kleine landje. Een bezoekje aan 24Kitchen hoort er natuurlijk bij. Zo gaat ze op visite bij Rudolph in zijn bakkerij, maar ook jij kunt Annabel Langbein ontmoeten wanneer zij de studio’s van 24Kitchen bezoekt!

Op donderdag 28 juni bieden wij twee personen de kans om Nieuw-Zeelands bekendste tv-kok te interviewen. Dit interview zal op onze website komen te staan. Voorafgaand aan het interview is er een heerlijke lunch, waarbij je over alles en nog wat kunt bijpraten met Annabel. De winnaars mogen een introducee meenemen en krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Verder verloten we drie troostprijzen: gesigneerde exemplaren van het kookboek De Free Range Cook.

Wat moet je doen?
Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op de meet&greet? Stuur dan zo snel mogelijk de vraag die jij aan Annabel zou willen stellen op via het contactformulier. De inzenders van de leukste, liefste, grappigste, brutaalste of spannendste vragen worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze speciale dag.

Wie weet zit jij op 28 juni gezellig te lunchen met 24Kitchen-ster Annabel Langbein!

Kies op het contactformulier voor de categorie ‘Prijsvraag Annabel Langbein’, laat je gegevens achter en vul in welke vraag jij zou willen stellen aan een beroemde chef. Vermeld bovendien je volledige naam, woonplaats en telefoonnummer, zodat wij je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt. 

Voorwaarden:

  • Insturen kan tot 21 juni 2012 via het contactformulier
  • Alleen volledig ingevulde inzendingen (dus inclusief naam, woonplaats en telefoonnummer) worden in overweging genomen
  • Er worden twee winnaars gekozen die elk één introducee mee mogen nemen
  • De twee winnaars worden telefonisch geïnformeerd en moeten beschikbaar zijn op 28 juni 2012: anders gaat de prijs naar iemand anders
  • Op 22 juni worden de prijswinnaars bekend gemaakt op onze website
  • De drie troostprijzen worden tevens op 22 juni bekend gemaakt. De winnaars van deze drie troostprijzen worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Deze actie is helaas afgelopen!