Nieuws

Vanaf maandag: nieuwe Nederlandse programma’s op 24Kitchen

Vanaf maandag 22 juni start 24Kitchen de zomer met drie heerlijke nieuwe programma's.

Casa Caminita
In Casa Caminita ontvangt de joviale Giovanni bekende muzikale vrienden in zijn eigen restaurant 'Trattoria Casa Caminita'. Samen halen zij herinneringen op, maken ze muziek en natuurlijk zorgen ze voor een heerlijk Italiaans gerecht dat ze bereiden. Onder andere Irene Moors, Marco Borsato en Robert ten Brink zijn te gast. 

Casa Caminita zie je elke maandag om 18.30 uur.

Zoals Alleen Oma Dat Kan
In het programma Zoals alleen Oma dat kan gaat chef Danny Jansen op zoek naar de culinaire geheimen van oma’s die parels uit de Indonesische keuken in hun geheugen met zich meedragen. Recepten die al generaties lang worden doorgegeven maar die nooit zo lekker bereid worden als door oma zelf! Recepten die het meer dan waard zijn om te bewaren, door te geven en nooit te vergeten. Danny bezoekt de oma's, luistert naar de familieverhalen en geeft natuurlijk zijn visie op de gerechten. 

Zoals Alleen Oma Dat Kan zie je elke woensdag om 18.30 uur.

Cucina Moderna: Roberta’s Italië
Roberta laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pizza en pasta. Elke aflevering kookt ze lekkere inspirerende gerechten voor diverse gasten vanuit haar eigen keuken. Tijdens de aflevering laat ze zien waar ze in Rome de inspiratie vandaan haalde voor dit gerecht. Een fris, modern programma over de Italiaanse keuken.

Cucina Moderna: Roberta’s Italië zie je elke vrijdag om 18.30 uur.

Hollandse Keukenmeesters
Angélique Schmeinck neemt je mee naar de restaurants van Hollands meest vooraanstaande chefs. Ze reist heel Nederland door en bezoekt als eerst restaurant Lute in Amstelveen. Wat zijn de favoriete ingrediënten van de chefs, welk gerecht eten zij zelf het liefst en hoe bedenken ze die fantastische gerechten op hun menukaarten?

Kijk vanaf 28 juli elke dinsdag om 18.30 uur naar Hollandse Keukenmeesters.

24Kitchen Food Truck Challenge
Drie food trucks met jonge eigentijdse chefs strijden deze zomer voor de culinaire voorkeur van de Nederlandse festivalbezoekers. In de nieuwe tiendelige reeks 24Kitchen Food Truck Challenge worden de teams wekelijks uitgedaagd tijdens diverse events en festivals. De teams bestaan uit de ‘Worsten van Babel’ met 24Kitchen-chef Hugo Kennis, de vegetarische zusjes Kee & To Huidekoper en 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen samen met de talentvolle kok London Loy.

Vanaf 6 augustus om 18.30 uur gaat de culinaire strijd op 24Kitchen van start.