Nieuws

Vanaf maandag: nieuwe Nederlandse programma’s op 24Kitchen

We hebben er even op moeten wachten, maar het voorjaar begint fris en vrolijk op 24Kitchen met nieuwe, Nederlandse programma’s.

Rudolph’s Bakery VIPS
Elke maandag ontvangt Rudolph bijzondere gasten in zijn Bakery, want zoals de Meester Patissier altijd zegt: “Samen bakken is veel leuker dan alleen!”. Geniet mee van de komst van onder andere Richard Groenendijk, Jeroen Kijk in de Vegte en Myrna Goossen.

Rudolph’s Bakery VIPS zie je elke maandag om 18.00 uur op 24Kitchen.


Rudolph’s Bakery Specials

Wat bak je nu bij een geboorte als je de visite of de jonge ouders wilt verrassen? Wat houdt Viennoiserie precies in en hoe maak je de producten die daarbij horen (zoals croissants en pain au chocolat)? In de nieuwe serie Rudolph’s Bakery Specials zie je elke aflevering een ander thema. En dat het smullen wordt, dat staat vast!

Rudolph’s Bakery Specials zie je elke donderdag om 18.00 uur op 24Kitchen.


Smaakpupillen

Kinderen moeten veel vaker de keuken in, vindt Hugo. In het programma Smaakpupillen helpt hij daarom jonge chefs hun weg te vinden in de wereld van lekker eten: van inkopen doen tot handige technieken en van heerlijke bereidingen tot spannende experimenten.

Smaakpupillen zie je elke woensdag om 18.00 uur op 24Kitchen.

En verder: vanaf 14 april zie je elke dinsdag om 18.00 Vlees noch Vis op 24Kitchen, waarin Estée Strooker je laat zien hoe je smaakvol vegetarisch kookt.