Nieuws

Stem nu op 24Kitchen als beste digitale tv-zender van het jaar!

Televisiegids TotaalTV organiseert voor de vijfde keer de verkiezing van de beste digitale televisiezender van het jaar. In het eerste jaar van 24Kitchen, dingen wij ook mee naar de hoofdprijs! Door te stemmen, help je ons deze prijs te winnen. Bovendien maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen! Zo verloten wij twee tickets voor de een diner aan boord van het 24Kitchen CuliAir luchtballonrestaurant onder de stemmers.

Maak kans op een ballonvaart!

Door op 24Kitchen te stemmen in de verkiezing van televisiegids TotaalTV van beste digitale televisiezender van het jaar, maak je automatisch kans op twee tickets voor het 24Kitchen CuliAir luchtballonrestaurant! Onze luchtballon is misschien wel het meest bijzondere restaurant ter wereld. Meesterkok Angélique Schmeinck is de enige die de hete lucht van de ballon gebruikt om hemelse gerechten te bereiden. Voor meer informatie en een film over dit spektakel, klik je hier.

Voorwaarden voor deelname:

  • door te stemmen op 24Kitchen via deze link maak je automatisch kans op twee tickets voor een diner aan boord van de 24Kitchen CuliAir luchtballon;
  • meedoen kan tot en met 7 september 2012 door te stemmen op de website van televisiegids TotaalTV;
  • om kans te maken op deze prijs, moet je tenminste je naam en je e-mailadres invullen op het formulier;
  • over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd;
  • de winnaar van de twee tickets wordt per e-mail op de hoogte gesteld voor 10 september 2012;
  • de prijs kan niet worden omgeruild of ingewisseld voor een geldwaarde.