Nieuws

Perfecte wijn-spijscombinaties met een app op je smartphone

Welke wijn past bij pasta met roomsaus, bij wild of bij gegrilde groenten? Deze vraag komt velen van ons bekend voor. Het meest bekende Australische wijnmerk Hardys Wine helpt je met het vinden van wijn-spijscombinaties met hun nieuwe gratis app.

Zoek op druif, wijn of gerecht
Is jouw favoriete druif de Chardonnay? Ben je al bekend met de wijnen van Hardys of heb jij een specifiek gerecht in je hoofd dat je gaat maken voor vrienden? Met de app Hardys Wine Guide kun je zoeken op deze drie categorieën, zodat je altijd een passende wijn bij je gerecht (of een passend gerecht bij je wijn) hebt. Laat je inspireren door vlees-, vis-, gevogelte-, wild- en groentegerechten, of kies een wijn bij een dessert.

Word een wijnkenner
Naast wijn-spijscombinaties kun je ook wat leren over wijn: in het menu vind je uitleg over hoe je verschillende wijnen bewaart en serveert, waar de druiven groeien en een woordenboek waar je onder andere in vindt wat decanteren is en wat tannines zijn. Test meteen je wijnkennis met de ingebouwde quiz.

Download de app
De app is gratis en is in verschillende talen verkrijgbaar, waaronder in het Nederlands. Op dit moment kun je de app downloaden in de iTunes store voor iOs, er wordt al gewerkt aan een versie voor Android, die uiterlijk begin van de zomer live staat.

Win een Hardys thuisproeverij voor 8 personen
Download de app en laat via de Facebook-pagina van Hardys of 24Kitchen weten wat jouw perfecte wijn-spijscombinatie is en maak zo kans op een Hardys thuisproeverij. Like de Facebook-pagina van Hardy's om mee te kunnen doen aan deze actie.

Voorwaarden

Download direct de app Hardys Wine Guide