Nieuws

Nieuwe programma’s op 24Kitchen in oktober

Het is officieel herfst en dat is te zien aan het wisselvallige weer. Vanaf oktober heb jij genoeg te doen als het buiten regent (of als je zin hebt in een tv-avondje), want er komen weer gloednieuwe programma’s op 24Kitchen.

Lekker genieten van het buitenleven doe je zowel in de keuken van Roberta als in de openbare volkstuinen waar zij langsgaat en de Hollandse boerderijen waar Rob Kamphues op bezoek gaat. Verder krijg je een kijkje in de keuken van ’s werelds beste chefs, leer je om te gaan met een klein budget, ontdek je eerlijke ingrediënten en nog veel meer. Veel kijk- en kookplezier!

Wat De Boer Niet Kent

In Wat De Boer Niet Kent logeert Rob Kamphues telkens vijf dagen lang bij een boerengezin en nodigt hij buitenlandse chefs uit om voor het gezin te koken. Hij test of het gezegde ‘wat de boer niet kent, dat eet hij niet’ waar is. Rob Kamphues: “Ik ben mijn hele leven al gek op koken en lekker eten. Ik maak zelf graag Indiaas, Italiaans of Thais en na lang aandringen lusten mijn kinderen bijna alles. Ik vind mezelf een prima ervaringsdeskundige om de boerenfamilies aan iets anders te helpen dan gaargekookte groenten en aardappels. En ik beloof dat ik niet zelf ga koken!” Bekijk alvast een voorproefje.

 

De Volkstuin

In de nieuwe reality-serie De Volkstuin ontmoet en volg je de tuinders van volkstuincomplex Ons Genot. Chef en presentator Roberta neemt een kijkje bij de volkstuinen en gebruikt de zelf geteelde groenten om er heerlijke gerechten van te maken, die de volkstuinders met plezier proeven.

 

Baking with Sara La Fountain

De Finse Sara is gek op de traditionele traktaties en gebakjes uit Finland. In het nieuwe seizoen van haar programma Sara La Fountain focust ze zich dan ook vooral op bakken. En Sara geeft elk gebakje een moderne twist of toevoeging. 

 

The World’s Best Chefs

Altijd al willen weten hoe het er in toprestaurants aan toe gaat? Presentator Katie Button mag in het programma The World’s Best Chefs een kijkje nemen in de keukens van de restaurants van de beste chefs ter wereld, waaronder ‘elBulli’ Ferran Adrià. Nieuwsgierig? Bekijk alvast een voorproefje in ons 24Kitchen Magazine.

 

Save with Jamie

In het nieuwe seizoen van Save with Jamie laat Jamie je zien hoe je met een klein budget heerlijke gerechten op tafel kunt zetten: van comfort food tot taarten en hapjes.

 

Terug van weggeweest

Gelukkig kun je ook inhalen wat je eerder gemist hebt, of nog een keer genieten van onze klassiekers:

 

Fairplate

Wat vind jij belangrijk als het om eten gaat? Smaak, een mooie opmaak op het bord, een gezellig gedekte tafel, gezonde ingrediënten… En wat denk je van de mensen die ervoor gezorgd hebben dat al dat lekkers en moois bij jou terecht komt? In Fairplate komen al deze aspecten aan bod en kookt Andy uitsluitend met pure en eerlijke ingrediënten.

 

Top Tables, Top Cities

Dwaal jij ook wel eens rond in een vreemde stad, op zoek naar het perfecte restaurant? In Top Tables, Top Cities ontdekt eetgek Ishai Golan de beste restaurants in verschillende wereldsteden.

 

Maar ook…

Daarnaast komt Donna Hay ook weer veel voorbij met Fast, Fresh and Simple, is Annabel Langbein terug van weggeweest met The Free Range Cook, zie je Anthony Bourdain en Kiran Jethwa met stoere reisprogramma’s en volg je de culinaire reizen van Bill in Bill’s Holiday.