Nieuws

Nieuwe programma's op 24Kitchen

Binnenkort kun je genieten van verschillende nieuwe programma’s op 24Kitchen. Maak kennis met de onbekende, maar originele Keniaanse keuken; leer klassieke Vlaamse recepten kennen; shake de lekkerste cocktails en laat je verrassen door de wereld van chocolade.

Vlaanderen kookt
Vlamingen zijn Bourgondiërs. Ze weten als geen ander dat eten een warm en sociaal gebeuren is. Elk gezin heeft wel een speciaal gerecht waar het trots op is. Jan Buytaert, die zelf jarenlang op sterrenniveau kookte, gaat op zoek naar ‘gewone’ Vlamingen met bijzondere recepten.

Vanaf 1 april elke maandag om 21.00 uur.

Tales from the bush larder
Deze serie neemt de kijker mee op een reis door Kenia. Een land dat niet bepaald bekend staat om haar keuken, maar wat het wel heeft is ongelooflijk verse, biologische ingrediënten, nog steeds gekweekt en geoogst met behulp van traditionele methoden.

Vanaf 2 april elke dinsdag om 21.30 uur.

Art of making cocktails
Iedereen kan cocktails maken, vindt Manuel Wouters. In zijn programma laat hij de basisregels van het cocktail maken zien en serveert hij elke aflevering drie smaakvolle cocktails.

Vanaf 3 april elke woensdag om 21.00 uur.

Shock-o-latier
Dominique Persoone, de beroemde chocolatier uit Brugge, staat bekend om zijn avonturen met chocolade in de hoofdrol. Hij gaat op zoek naar de ultieme cacaoboon, ontmoet fantastische patissiers en experimenteert met chocolade, ook in hartige gerechten.

Vanaf 3 april elke woensdag om 21.20 uur.