Nieuws

Nieuwe programma's in november

Vanaf november zie je nieuwe programma’s van Jamie Oliver, Lorraine Pascale, Nigella Lawson, Anthony Bourdain, Al Brown en Pascale Naessens op 24Kitchen.

Jamie’s Super Food
Het allernieuwste programma van de populaire chef Jamie Oliver is binnenkort exclusief op 24Kitchen te zien. In Jamie’s Super Food kookt hij heerlijke maaltijden en perfect uitgebalanceerde gerechten met voedingsmiddelen die elke dag nodig zijn.

Vanaf 13 november elke werkdag om 21.10 uur.

Lorraine Pascale: Home Cooking Made Easy
Lorraine Pascale deelt haar heerlijke recepten, geheimen, passie en kennis in het nieuwe programma Home Cooking Made Easy. De boodschap van Lorraine is uiteindelijk even simpel als inspirerend: kook thuis het eten waar je van houdt.

Vanaf 16 november elke werkdag om 19.00 uur.

Anthony Bourdain - The Layover
Met slechts 24 tot 48 uur de tijd dient Anthony Bourdain een onverwachte bestemming te verkennen op zijn culinaire reis door Thailand, Taiwan, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Canada en Amerika. Hij onthult tips die normaal gesproken zijn voorbehouden aan de meest ervaren reizigers.

Vanaf 16 november elke werkdag om 20.10 uur.

Dishing Up Australia
De veelgeprezen chef en restaurateur Al Brown onderneemt een ware ontdekkingsreis van de allerbeste en dagverse producten die Australië te bieden heeft, en natuurlijk de best mogelijke bereidingswijzen die daar bij horen. Al Brown brengt zijn eigen authentieke filosofie met zich mee: houd het simpel, maar vol smaak en vooral veel liefde.

Vanaf 18 november elke werkdag om 19.35 uur.

Lorraine Pascale - Baking Made Easy
Als hoogopgeleide patissier met jarenlange ervaring in de meest succesvolle restaurants van Engeland is Lorraine Pascale een ware expert en meesterpatissier. In Baking Made Easy deelt ze haar geheimen, passie en kennis in het bakken van zoete en hartige recepten. Met klassiekers, moderne twists en behulpzame tips om het allemaal net even makkelijker te maken.

Vanaf 20 november elke werkdag om 19.00 uur.

Simply Nigella
Met een handvol gerechten per show deelt Nigella Lawson in Simply Nigella haar recepten en de persoonlijke verhalen die het zo bijzonder maken. Variërend van weldadige en feestelijke gerechten voor bijzondere gelegenheden tot alledaagse maar smakelijke maaltijden voor iedere dag.

Vanaf 23 november elke werkdag om 15.00 uur.

De Pure Keuken
In het culinaire lifestyleprogramma De Pure Keuken helpt Pascale Naessens telkens een gastheer of gastvrouw bij de organisatie van een etentje. Of het nu een verjaardagsfeest, jubileum of gezellig diner met z’n twee is, Pascale zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Vanaf 23 november elke werkdag om 18.30 uur.

Tip: maak nu kans op het nieuwste boek van Pascale Naessens: Puur eten dat je gelukkig maakt 2