Nieuws

Nieuwe programma's in februari

Wat staat er deze maand op het menu? Nieuwe programma’s met dagelijkse kost, heel veel bakken, hoe organiseer je de juiste hapjes voor een kinderfeest of andere gelegenheid?

Toeters en Bellen
In Toeters & Bellen maken Wim Ballieu en Elke Van Mello van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis. Met eenvoudige, originele ideeën geven ze het huis, de tuin en de feesttafel een persoonlijke touch.

Kijk vanaf 1 februari elke werkdag om 15.30 uur naar een dubbele aflevering van Toeters & Bellen.

De Zoete Zonde
Wim Ballieu laat zich van zijn zoete kant zien in De Zoete Zonde. Taarten, gebak, icepops, cheesecake, pizzawafels met chocolade, bokkenpootjes, tiramisu met een twist... Wat is jouw zoete zonde?

Kijk vanaf 1 februari elke werkdag om 16.45 uur naar De Zoete Zonde.

Dagelijkse Kost
De Vlaamse chef Jeroen Meus kookt dagelijkse kost in zijn gelijknamige programma. Bekende Vlaamse klassiekers met een twist en de lekkerste gerechten uit de moderne keuken, zoals asperges met jalapeñosalade, yoghurtcake, broodpudding, burritos, risotto met allerlei smaken, ratatouille of rababersoep. Nooit meer twijfels over wat je gaat eten...

Kijk vanaf 1 februari elke werkdag om 18.45 uur naar Dagelijkse Kost.Hollandse Bakkers
Bakliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Hollandse Bakkers. Hierin laten verschillende bakkers zien hoe men hun favoriete lekkernijen zelf thuis in een handomdraai op tafel kunnen zetten. Zo zijn Menno de Koning en Sarena Solari, recente winnaars van Heel Holland Bakt, te zien. Maar ook professionals zoals Job van Berkel van patisserie Tout, Kees Raat van Metropolitan, Issa Niemeijer van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer en Cees Holtkamp, de beroemde patissier en schrijver van bakboeken. Danny Jansen, vast gezicht en chef van 24Kitchen, bakt al jaren achter de schermen en toont in dit programma zijn kunsten aan de kijker.

Vanaf 6 februari zie je elke zaterdag een nieuwe aflevering van Hollandse Bakkers.