Nieuws

Nieuwe programma’s in februari

Wat staat er deze maand op het menu? Nieuwe programma’s met de focus op culinair reizen! Ontdek wereldsteden en hun street food, de smaken van de Midden-Oosterse en Keniaanse keuken, comfort food en snelle maaltijden.

Street Food

Acteur Ishai Golan is gek op eten, eerder kon je hem al zien in het programma Top Tables, Top Cities, waar hij in jouw favoriete steden de beste restaurants voor je opzocht. Met een nieuw programma reist hij weer rond de wereld, alleen gaat hij ditmaal de straat op: op zoek naar culinaire verhalen door street food te proeven. Vanaf 2 februari is Street Food elke werkdag om 19.30 uur te zien.

 

A Marriage of Flavours

Itamar Srulovich en Sarit Packer zijn eigenaar van een van de beste Midden-Oosterse restaurants in Londen: Honey & Co. Passie en liefde voor elkaar en voor eten zijn de basisingrediënten van dit programma. Chef Srulovich en Packer delen hun favoriete Midden-Oosterse smaken en recepten, en tussendoor komen verschillende stellen aan het woord om hun verhalen over liefde en eten te vertellen. Kijk vanaf 9 februari elke werkdag om 20.00 uur naar A Marriage of Flavours.

 

Nieuw seizoen van Tales from the Bush Larder

Kiran Jethwa komt uit Kenia en in het programma Tales from the Bush Larder ontdekt hij de Afrikaanse keukens door te reizen door Afrika. In dit seizoen reist chef Jethwa door de steden, bergen en savannes van Zambia, Mozambique en Zuid-Afrika op zoek naar de meest unieke en beste ingrediënten. Tales from the Bush Larder zie je vanaf 9 februari elke werkdag om 22.30 uur.

 

Jamie's 30 Minute Meals

Voedzame maaltijden, lekkere bijgerechten en salades, zoete puddingen en verfrissende drankjes: voor elke gang heeft Jamie een uniek recept. Elk gerecht is met goede voorbereiding, een beetje handigheid en Jamies tips in 30 minuten te maken. Vanaf 10 februari zie je zijn heerlijke gerechten in het programma Jamie's 30 Minute Meals, elke werkdag om 19.00 uur.

Documentaire: Jamie Saves Our Bacon

In de 90-minuten durende documentaire Jamie Saves Our Bacon vertelt Jamie Oliver aan mensen die (goedkoop) varkensvlees eten hoe varkens en biggen leven. En wat wij eraan doen om de dieren betere levensomstandigheden te geven. Een documentaire waarin eerlijk over eten verteld wordt. De special zie je 28 februari om 14.00 uur en 1 maart om 17.00 uur.

Weer terug

Gastronomie van het hoogste niveau, snel koken, de klassieke Britse keuken, jongeren leren koken en food fights: al deze thema’s komen deze maand op 24Kitchen voorbij. Elke werkdag om 22.00 uur kijk je naar The World’s Best Chefs, waarin elke aflevering een profiel van een van de beste chefs ter wereld geschetst wordt. Vanaf 3 februari zie je Jamie & Jimmy’s Food Fight Club elke werkdag om 21.00 uur en vanaf 11 februari kijk je elke werkdag om 21.00 uur naar Jamie’s Great Britain. Natuurlijk kun je weer ieder weekend achter elkaar genieten van smakelijke programma’s met de marathons: ontdek de Aziatische en Italiaanse keuken met Grenzeloos Koken, Jamie Oliver gaat terug naar school om te leren en les te geven en hij kookt thuis gerechten met groente uit eigen moestuin in Jamie at Home.