Nieuws

Nieuwe Nederlandse kerstprogramma’s vanuit Lapland

Lapland: een magische plek van besneeuwde boomtoppen, rendieren en natuurlijk… de Kerstman! Wat kan een betere plek zijn om de mooiste tijd van het jaar door te brengen? De chefs van 24Kitchen reisden af naar Fins Lapland om daar verschillende kerstprogramma’s op te nemen. Koken in de buitenlucht en in knusse keukens, op zoek naar wilde ingrediënten en natuurlijk de prachtige landschappen zie je terug vanaf 7 december op 24Kitchen.

24Kitchen Christmas Special – 7 december 19.00 uur
In de 24Kitchen Christmas Special de chefs gezamenlijk het ultieme kerstdiner. Een knisperend haardvuur, een warme keuken, prachtig licht, fantastisch eten en een bijzondere gast als hoogtepunt... Deze kerstuitzending brengt je direct in de juiste sfeer, en levert natuurlijk geweldige recepten en inspiratie voor jouw perfecte avond thuis.

Winterkost - vanaf 7 december elke werkdag 18.15 uur
In de serie Winterkost gaan de 24Kitchen-chefs op avontuur in sprookjesachtig Lapland. Van wildplukken in de sneeuw tot een bezoek aan een rendierboerderij, en van sneeuwscooters tot ijsvissen… Hier is van alles mogelijk! Van de stoere activiteiten krijg je honger, dus dan moet er gekookt worden. Op de meest bijzondere locaties worden spannende gerechten bereid.

Ook nieuw: het programma Deelcember Verrassingsdiner in samenwerking met het Diabetes Fonds