Nieuws

Nieuwe editie van online magazine 24Kitchen

De zomer is begonnen en dat vieren wij met de lancering van een gloednieuw 24Kitchen Magazine. Deze editie staat helemaal in het teken van Frankrijk: vakantieland bij uitstek en een culinair paradijs.
Editie FrankrijkZomer is de tijd van ontspannen en ontdekken. We gaan massaal op reis naar nieuwe of bekende gebieden, met spannende smaken. De dagen duren langer en we hebben meer vrije tijd: perfecte gelegenheid om ook in de keuken op avontuur te gaan. Onze reis ging dit jaar zuidwaarts, naar Frankrijk, waar 2,7 miljoen Nederlanders jaarlijks vakantie vieren. En hoewel vele Franse smaken, gebruiken en tradities al bekend en wellicht bemind bij ons zijn, is er uit de enorme rijkdom van deze keuken altijd nog genoeg te leren.

Lees erover in 24Kitchen Magazine
In deze editie vind je natuurlijk weer de smaken van het seizoen, zoals ons covermodel: de coeur de boeuf. Verder gaan we genieten aan de Côte d’Azur en leer jij hoe de streekgerechten uit deze decadente regio zelf bereidt in eigen keuken. Heb jij ook wel eens moeite om fatsoenlijk te koken op je vakantiebestemming? Wij geven tips, en laten zien hoe je ook op vakantie je tafel sfeervol dekt. Wijn, kaas, baguette, klassieke bereidingen en meer lekkers: blader snel door het gloednieuwe 24Kitchen Magazine.

Gratis toegankelijk 
Het magazine kun je gratis bekijken vanaf alle computers en tablets. Voor de iPad is er een speciale app ontwikkeld, waarmee je alle edities kunt downloaden en bekijken. Met alle overige apparaten en browsers kun je het magazine via deze link bereiken. Voor mobiele telefoons is dit magazine minder geschikt.