Nieuws

Nieuw programma ‘24Kitchen Aan Tafel’ van start in december

Miljuschka Witzenhausen ontvangt Janny van der Heijden, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Nadia Zerouali en Sara Kroos

Vanaf 20 december om 11.00 uur beleeft 24Kitchen de start van een gloednieuw zondagochtend-programma genaamd ‘24Kitchen Aan Tafel’. 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen presenteert vanuit de Amsterdamse Foodhallen dit tv-magazine voor food lovers. Vaste gasten aan tafel zijn Janny van der Heijden, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Nadia Zerouali en Sara Kroos. 
<Het programma informeert de kijker over alles wat er speelt op het gebied van eten, drinken en kooktrends en bespreekt tegelijkertijd alle zin en onzin waar het gaat om voedsel. Zo komen in de eerste uitzending actuele onderwerpen zoals de culinaire feestmaand december en ‘super foods' ter tafel. Een paar jaar geleden wist bijna niemand nog van het bestaan van super foods af, maar nu zijn de quinoa en gojibessen niet aan te slepen. 
De 24Kitchen-chefs gaan voor het programma het land in, op zoek naar bijzondere producten en ingrediënten van eigen bodem. Ook krijgt de kijker tips over tafeletiquette en op welke wijze zonder stress een indrukwekkend Kerstdiner kan worden bereid.

Channel Manager van 24Kitchen, Kirsten Gelissen: “De december maand is ook altijd een moment om even stil te staan en terug te kijken. We hebben met 24Kitchen een prachtig jaar achter de rug, waarin we veel nieuwe eigen programma’s hebben gelanceerd. Onder meer Zoals Alleen Oma Dat Kan, 24Kitchen Food Truck Challenge en nu op de valreep 24Kitchen aan Tafel. Heel spannend, want voor het eerst maken we op 24Kitchen een divers magazine waarin een keur aan culinaire onderwerpen worden besproken in plaats van daadwerkelijk bereid. Onze nieuwe programmering heeft in november geleid tot de best bekeken maand ooit in onze historie, waarbij er maar liefst 4,3 miljoen mensen naar 24Kitchen hebben gekeken. We hopen hier met 24Kitchen aan Tafel een succesvol vervolg aan te geven en wensen alle kijkers fijne feestdagen en een inspirerend 2016.”

De laatste maand van het jaar staat 24Kitchen in het teken van Deelcember met inspiratie voor feestelijke gerechten. Er staan meerdere premières op het programma, waaronder de 24Kitchen Christmas Special, Winterkost, Deelcember Verrrassingsdiner en de Simply Nigellla Christmas Special.