Nieuws

Nieuw bij 24Kitchen: The World's Best Chefs

Op 26 oktober start 24Kitchen met nieuw programma: een twaalfdelige tv-serie geheel in het teken van de meest invloedrijke chef-koks van vandaag, de pioniers van de creatieve en innovatieve keuken. In The World’s Best Chefs reist Katie Button de hele wereld rond om een aantal van de meest bekende en gerespecteerde chefs van de laatste tijd te leren kennen. Ferran Adrià, Joan Roca, Andoni Aduriz, Michel Bras, Gastón Acurio, Massimo Bottura, Grant Achatz, Alex Atala, Michel Guérard, Daniel Humm, José Andrés and Juan Mari Arzak openen hun keuken voor haar.

De twaalf chef-koks geven een exclusief kijkje achter de schermen in hun eigen restaurant. We ontdekken hun culinaire filosofieën, werkwijze en creaties. In de serie assisteert Katie Button de kunstenaars met de voorbereiding van een aantal prachtige creaties. Zelf werd ze opgeleid bij elBulli onder toeziend oog van Ferran Adrià en inmiddels is ze eigenaar van een succesvol restaurant in de Verenigde Staten. 
Het programma start op zondag 26 oktober om 19.00 uur af met een aflevering over de gepassioneerde Spaanse chef Andoni Aduriz. De eerste aflevering wordt vervolgd met ‘No Reservations: elBulli’. In deze special reisde Anthony Bourdain naar Spanje om een bezoek te brengen aan El Bulli, vlak voordat het voorgoed z’n deuren sloot.