Nieuws

Must see deze week: 5 t/m 11 september

Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 5 september
In Rudolph’s Little Bakery krijgt Rudolph bezoek van jonge gasten die graag iemand willen verrassen. Yorik wil zijn broer, die gek is op muziek, verrassen met een muzikale taart: de gitaart. Bekijk de aflevering vrijdag om 16.00 uur.

Zaterdag 6 september en zondag 7 september
In Amerika is alles groots en over de top, net als de bruidstaarten die bakkers in het programma Amazing Wedding Cakes maken. Zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur zie je bridezillas, drama en bijzondere (en gekke) bruidstaarten voorbij komen in de marathon.

Aangebrande biefstuk die vanbinnen nog rauw is? Dat zal je nooit meer gebeuren met de hulp van Andy. Zondag om 17.30 uur zie je zijn perfecte biefstuk en tips in First Aid Kitchen.

Maandag 8 september
Jennifer vindt het eten thuis niet zo lekker meer, sinds haar ouders op dieet zijn. Hugo maakt met haar een dieetvrij recept: chili con carne met speklapjes. Deze aflevering zie je maandag na schooltijd om 16.30 uur.


Het tweede seizoen van Jamie & Jimmy’s Food Fight Club begint met een flitsende start: Olympisch kampioen Usain Bolt komt namelijk langs en vertelt alles over zijn Jamaicaanse eetgewoonten. Verder maakt Jimmy een kip tandoori in zijn vuilnisbakkenoven. Dinsdag om 21.00 uur zie je het allemaal in Jamie & Jimmy’s Food Fight Club.


Woensdag 10 september
In deze aflevering van In Search of Perfection doet wereldchef Heston Blumenthal wel iets heel merkwaardigs voor een wereldchef: hij wil de perfecte trifle bereiden, uit een kant-en-klaarpakket? Kijk wat hij ermee doet: woensdagavond om 22.25 uur.

Donderdag 11 september
De drie wijnmakers van Exploring the Vine kunnen zich bijna niet voorstellen dat iemand geen wijnliefhebber is. Toch zijn veel van hun vrienden echte bierdrinkers, maar zij gaan proberen hier verandering in te brengen. Donderdag zie je om 22.00 uur of het ze lukt om echte wijnconnaisseurs van hun vrienden te maken.