Nieuws

Must see deze week: 25 t/m 31 juli

Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 25 juli
Eric ontdekt de goede relatie tussen eten en wijn. Hij gaat naar Californië om een wijn te serveren bij een gerecht met frisse meloen, tomaat en geitenkaas. Kijk vrijdag om 19.30 uur naar Avec Eric.


Zaterdag en zondag 26 en 27 juli
Tijdens de zomer zie je fijne zomermarathons. Kijk dit weekend vanaf 10.00 uur naar de vrolijke chef Donal die samen met temperamentvolle Italiaanse nonna’s kookt in het programma Grandma’s Boy.


Maandag 28 juli
Als de zon schijnt, wil je het liefst de hele dag buiten zijn. In Jamie Cooks Summer geeft Jamie tips om fantastische gerechten buiten te koken. Op een (steen)barbecue of in een zelfgemaakte rookoven bijvoorbeeld. Kijk maandag om 20.00 uur naar deze zomerse special.


Dinsdag 29 juli
Eric neemt in deze aflevering van Avec Eric een kijkje bij ambachtslieden, zoals een wijnboer, visboer en banketbakkerij. Dinsdag 29 juli om 19.30 uur zie je wat Eric allemaal meemaakt.Woensdag 30 juli
Jamie reist in zijn busje naar Italië, om de tradities, gerechten en ingrediënten te leren kennen. Hij bezoekt het klooster in Farfa, een stad bij Rome en trekt de bergen in bij Le Marche, om te koken vanuit de basis. Kijk woensdag om 20.00 uur naar Jamie’s Great Italian Escapes.


Donderdag 31 juli
Donderdag zie je wel hele bijzondere koekjes in Rudolph’s Bakery: billenkoekjes! Billenkoek klinkt heel streng, maar het heeft een sympathieke ondertoon. Denk maar aan geliefden die dat tegen elkaar zeggen. Met deze koekjes kun jij ook zeggen: jij krijgt billenkoek! Het recept zie je om 18.30 uur.