Nieuws

Must see deze week: 24 t/m 30 april

Deze week bij 24Kitchen: de Italiaanse en Amerikaanse keuken, zelfgemaakte bonbons en de Baked Alaska van Remco Veldhuis in Rudolph’s Bakery, bakken met Martha Stewart en detox in Vlees noch Vis.

Weekendmarathon: Jamie Oliver op reis
De Italiaanse en Amerikaanse keuken zijn wereldberoemd. Zaterdag en zondag 25 en 26 april zie je in de marathon hoe Jamie Oliver beide landen culinair ontdekt. Hij ontmoet een traditionele Indianen-familie in Amerika en kookt Italiaans met een twist voor de Italianen. Kijk zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur naar Jamie’s American Road Trip en Jamie’s Great Italian Escape.

Rudolph's Bakery VIPs
Zangeres Barbara Straathof zocht tijdens haar reis naar Amerika de ultieme Key Lime Pie. Samen met Rudolph gaat ze deze klassieker vandaag maken in Rudolph's Bakery VIPs. Het resultaat zie je maandag om 18.00 uur.

Vlees noch Vis
Een avocadococktail, detox ijsjes en groene salade met freekeh: het thema is groen in Vlees noch Vis, dinsdag om 18.00 uur. Deze frisse gerechten zijn een perfecte voorbereiding op een zonnige zomer.

Smaakpupillen
Zarja (10 jaar) zou graag iets lekkers willen koken of bakken voor haar vader. Hij lust namelijk niet zoveel, daarom helpt @hugokennis haar met een gezonde pizza, die bij iedereen in de smaak valt. Kijk woensdag om 18.00 uur naar Smaakpupillen.

Rudolph’s Bakery Specials
Vandaag staat Rudolph’s Bakery Specials in het teken van bonbons: met koffielikeur, marsepein en pistache. Donderdag om 18.00 uur legt Rudolph je precies uit hoe je deze bonbons maakt.

Martha Stewart Bakes
Yellow cake, pâte brisée, angel en devil’s food cake: Martha Stewart bakt het allemaal in Martha Stewart Bakes. Kijk elke werkdag om 16.00 uur naar haar programma op 24Kitchen. Donderdag maakt ze yellow cake als verjaardagstaart.