Nieuws

Must see deze week: 22 augustus t/m 28 augustus

Welke afleveringen en programma’s mag jij deze week niet missen? Wij zetten de must-sees van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 22 augustus
Elke vrijdag zie je twee recepten van Rudolph in De Makkelijke Maaltijd. Vrijdag zie je een oosters en Italiaans gerecht: teriyaki biefstuk met broccoli tempura en spaghetti met Italiaanse tuinbonen. Kijk om 18.00 uur naar De Makkelijke Maaltijd.

Zaterdag 23 augustus
Jamie start een Dream School, waar leerlingen les krijgen van beroemdheden. Het vak koken geeft Jamie natuurlijk zelf, maar vakken zoals muziek, kunst, zeilen en fotografie worden gegeven door onder andere DJ’s, American footballcoaches, specialisten en entertainers. Kijk dit weekend naar de marathon van Jamie’s Dream School, zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur.

In de eerste drie afleveringen van dit seizoen van The Taste kiezen Nigella, Brian, Anthony en Ludo vier kandidaten voor hun team. Heb jij de afleveringen gemist? Dit weekend kun je ze vanaf 15.00 uur terugzien in de mini-marathon van The Taste.


Zondag 24 augustus

Dubai staat bekend om luxe en welvaart, maar wist je dat de Emiraat op culinair gebied ook rijk is? Rudolph en Stella reizen naar Dubai om de keukengeheimen te ontdekken, zoals Umm Ali, baba ganoush en Arabische ovenschotel. Zondag om 19.00 uur kijk je naar The Taste of Life Travel uurspecial.


Maandag 25 augustus

Fruitige taartjes kun je gerust als hoofdgerecht eten, vindt Rudolph. Maandag om 18.00 uur zie je zijn recept voor perentaartjes met roquefort-vijgensalade in De Makkelijke Maaltijd. En ook Roberta maakt een heerlijk gerecht: aardappelpuree met gepofte knoflook.


Dinsdag 26 augustus

Dinsdag maakt Rudolph een hartig gerechtje voor de beginnende bakker: hete kipdip met room, spinazie en nachochips. Perfect als snack of bij de borrel. Kijk om 18.30 uur naar Rudolph’s Bakery voor dit makkelijke recept.


Woensdag 27 augustus

Jamie Oliver is al jaren bezig om in verschillende landen een (succesvolle) eetrevolutie te ontketenen. In het programma Jamie’s Ministry of Food begint hij in zijn thuisland. Woensdag om 20.00 uur zie je hoe hij een groep beginnende koks leert 10 basismaaltijden te bereiden.


Donderdag 28 augustus

Frans Frederiks – beter bekend als Lange Frans – is gek op koken en bakken. Donderdag 28 augustus staat hij samen met Rudolph in de bakkerij. Ze kiezen voor een hartige taart met pittige sambal en zachte pindakaascrème. Het recept zie je om 18.30 uur naar Rudolph’s Bakery.