Nieuws

Must see deze week: 18 t/m 24 juli

Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.


Vrijdag 18 juli
Vrijdag zie je hoe de voedselrevolutie van Jamie Oliver verdergaat. Hij reist naar Los Angeles en ontmoet leerkrachten en ouders die het totaal niet met hem eens zijn. Zal hij een oplossing kunnen bedenken? Kijk om 20.00 uur naar Jamie Oliver’s Food Revolution.


Zaterdag en zondag 19 en 20 juli
Tijdens de zomer zie je fijne zomermarathons. Dit weekend kijk je naar de zomermarathon van De Makkelijke Maaltijd op vakantie. Laat je verrassen door de kookkunsten van de chefs in een aangepaste keuken zonder koelkast en oven en met maar twee gaspitten.


Maandag 21 juli
Gemberbier is een verfrissend drankje voor de zomer, maar je kunt het verwerken in een gingerale-taart met appelvulling, pecanbiscuit en gingerale-bavarois. Kijk maandag 21 juli om 18.30 uur om te zien hoe Rudolph deze taart maakt.


D
insdag 22 juli
Jamie Oliver is in L.A. en probeert de schoollunches gezonder te maken. Hij kookt gezonde gerechten met verse ingrediënten als test, maar daar steekt de directie een stokje voor. Dinsdag 22 juli om 20.00 uur zie je hoe het afloopt in Jamie Oliver’s Food Revolution.


Woensdag 23 juli

Wat past er nu beter bij de zomer dan de zonnevis? In Portugal weten ze er wel raad mee. Sebastão maakt gegrilde zonnevis met kuit en bonen met als dessert een taart van druiven en gember. Het boodschappenlijstje zie je in de aflevering, dus je kunt direct meekoken. Kijk om 15.00 uur naar Market Flavours.


Donderdag 24 juli

Hij is bekend van Willem Wever, Praatjesmakers en hij is een echte zoetekauw: Jochem van Gelder! Bakken met Rudolph stond op zijn bucketlist en omdat hij gek op ijs is, maken ze samen een parfaitsoufflé. Let Jochem goed op en bakt hij vrolijk mee? Bekijk het zelf, kijk donderdag om 18.30 uur.