Nieuws

Must see deze week: 18 t/m 23 april

Finse klassiekers, sprookjestaarten, Barry Paf aan de bak, regenboogrijstrolletjes en soufflés met Hoisin beef: dit en meer mag je deze week niet missen op 24Kitchen.

Weekend Marathon: Sara La Fountain
Zaterdag en zondag 18 en 19 april kijk je naar de marathon van de Finse Sara La Fountain. Haar culinaire creaties zijn geïnspireerd op Finse klassiekers. In de onderstaande video vertelt ze meer over zichzelf. De marathon start zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur.

Rudolph’s Bakery VIPs
Barry Paf is Radio-DJ bij Radio 538, maar maandag 20 april zie je om 18.00 uur wat hij in de bakkerij waard is. Samen met Rudolph maakt hij in Rudolph’s Bakery VIPs gevulde Paf-wafeltjes, met sechuan-karamelsaus en mokkacrème.

Vlees noch Vis
Elke dinsdag om 18.00 uur zie je een nieuwe aflevering van Vlees noch Vis, waarin Estée een dagje zonder vlees of vis kookt. Dit keer pittige Aziatische gerechten: zwarte bonenballetjes met spicy groente, regenboogrijstrolletjes en misobouillon.

Smaakpupillen
De 11-jarige Tim wil graag voor zijn opa en ‘stiefoma’ koken, omdat hij ze zo lief vindt. Een lastig, maar verrukkelijk gerecht staat op de planning: paddenstoelensoufflés met Hoisin beef en gebakken asperges en wortels. Kijk woensdag om 18.00 uur naar Smaakpupillen.

Rudolph’s Bakery Specials
Bij sprookjes horen fabelachtige, kleurrijke figuren. En dat is precies wat Rudolph in deze aflevering van Rudolph’s Bakery Specials gaat doen. Hij maakt een grappige monstercake en zuurstokken. Het resultaat zie je donderdag 23 april om 18.00 uur.