Nieuws

Must see deze week: 15 augustus t/m 21 augustus

Welke afleveringen en programma’s mag jij deze week niet missen? Wij zetten de hoogtepunten van voor je op een rij.

Vrijdag 15 augustus
Vrijdag is de grote finale van The Taste en daar hoort natuurlijk champagne bij. De kandidaten moeten een spectaculair gerecht met champagne serveren. Sterrenchef Pierre Koffman is te gast om de kandidaten te beoordelen. Wie gaat er winnen? Dat zie je vanavond om 19.00 uur.

Zaterdag 16 augustus
Jamie Oliver opent samen met zijn beste vriend Jimmy Doherthy een nieuw eetcafé. Ze verzinnen allerlei gekke uitdagingen en nodigen acteurs, zangers en andere celebrities uit om de eetuitdaging uit te voeren. Zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur zie je alle afleveringen achter elkaar in de zomermarathon van Jamie & Jimmy’s Food Fight Club.

Zondag 17 augustus
In deze aflevering van Impress Your Friends kookt Angélique Schmeinck verfijnde gerechten in het Menu Élégance. Corria kiest er heerlijke wijnen bij en bedenkt ook een cocktail die je bij het nagerecht kunt serveren. Bekijk het hele menu zondag om 17.00 uur.

Maandag 18 augustus
Na de spetterende finale in de UK reizen Nigella, Anthony en Ludo naar Amerika, voor een nieuw seizoen van The Taste. Maandag om 19.00 uur zie je de eerste aflevering waarin de kandidaten auditie doen om in een van de teams van de mentoren te belanden.

Dinsdag 19 augustus
In Rudolph’s Bakery maakt Rudolph nieuwe en bekende taarten, gebak en koekjes. Hij is gek op bokkenpootjes, alleen maakt hij ze dit keer net even anders: namelijk omgekeerd! Het recept voor omgekeerde bokkenpootjes zie je dinsdag om 18.30 uur.

Woensdag 20 augustus
Nigella, Anthony, Ludo en Brian kiezen in deze aflevering van The Taste de laatste kandidaten voor hun teams. Ze baseren wederom hun keuze op het gerecht dat op de lepel ligt, zonder te weten welke kok erbij hoort en welke ingrediënten of technieken gebruikt zijn. De laatste auditieronde zie je woensdag om 19.00 uur.

Donderdag 21 augustus
Jamie begint zijn reis naar Italië. Vanuit Frankrijk rijdt hij in zijn camper helemaal naar Palermo, waar hij leert hoe je street food bereidt. Wat vinden de trotse Italianen van Jamies wilde kookkunsten? Kijk vanaf 20.00 uur naar een dubbele aflevering van Jamie’s Great Italian Escape.