Nieuws

Must see deze week: 13 t/m 19 maart

Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 13 maart
Jamie’s Chef gaat verder waar de serie Jamie’s Kitchen is geëindigd: de jongeren die Jamie heeft opgeleid, mogen bewijzen dat ze restaurantwaardig kunnen koken. Hij roept zijn ex-leerlingen bij elkaar en biedt hen de kans om in een droomrestaurant te werken.

Jamie’s Chef is elke werkdag te zien om 21.00 uur.

Maandag 16 maart
Vanaf maandag 16 maart kijk je weer naar het fijne programma Jamie at Home. Hierin kookt Jamie Oliver met ingrediënten uit zijn eigen moestuin heerlijke gerechten. De seizoenen staan hierbij centraal. Jamie Oliver begint met een ingrediënt dat in Nederland de basis is voor veel gerechten: de aardappel.

Ook is dit de laatste week van Rudolph’s Bakfavorieten. Ontbijtjes, American style, cupcakes, desserts en de kijkersinzendingen zie je vanaf maandag elke werkdag om 17.30 uur.

Woensdag 18 maart
Maart is de perfecte tijd om een moestuin aan te leggen (of je moestuin op te ruimen en producten te zaaien). Daarom zie je vanaf woensdag 18 maart naar De Volkstuin, een reality-serie waarin elke aflevering een andere tuinder van volksvereniging Ons Genot en een andere groente te zien is. De eerste aflevering gaat over komkommer. Roberta maakt er een heerlijk tropisch gerecht mee: gamba’s in kokoskaramel met zoetzure komkommerslierten.

De Volkstuin zie je elke werkdag om 15.30 uur.