Nieuws

Must see deze week: 12 september t/m 18 september

Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 12 september
In deze aflevering vertelt Meddy over de pastamachine die zij thuis hebben, maar nooit gebruiken. Ze wil daar verandering in brengen en samen met Hugo maakt Meddy tagliatelle. Kijk vrijdag om 16.30 uur naar Smaakpupillen.

Zaterdag 13 september en zondag 14 september
Zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur zie je de marathon van Valentine Warner’s Wild Table waarin Valentine naar Canada reist om de avontuurlijke en wilde keuken te ontdekken. Hij maakt verbluffende gerechten met onder andere zee-egel, konijn, hert en schelpdieren.

Maandag 15 september
Guus zijn opa heeft lang in het ziekenhuis gelegen en is nu weer thuis. Guus is helemaal blij en bakt daarom een taart voor opa. Rudolph bakt met hem in Rudolph’s Little Bakery een fruitige fruittaart en maandag om 16.00 uur zie je hoe Guus de taart bakt en overhandigt aan zijn opa.

Dinsdag 16 september
Nina heeft een paar jaar in Canada gewoond, waar ze naar haar mening vooral veel eten van alles, maar het gerecht wat haar het meeste is bijgebleven is Mac & Cheese. Ook al kwam het uit een pakje. Ze wil het gerecht graag zelf leren maken, kijk dinsdag om 16.30 uur naar Smaakpupillen voor het resultaat.

Zelf champagne maken? Jimmy laat zien dat het kan in Jamie & Jimmy’s Food Fight Club. Kijk maandagavond om 21.00 uur.

Woensdag 17 september
In deze aflevering van The Taste zie je de laatste zes kandidaten. Dit keer moeten ze bier in hun gerechten verwerken, en er natuurlijk een geschikte bier bij schenken. Kijk woensdag om 19.00 uur naar The Taste.

Donderdag 18 september
Bij een ‘twaalf uurtje’ denk je misschien al snel aan een lunch met een kommetje soep, wat brood en kroketten. Mounir maakt van zijn twaalf uurtje een Nomadische versie met pita, bulgur, kip en abrikozen. Donderdag om 17.30 uur zie je het recept in Grenzeloos Koken.