Nieuws

Miljuschka Witzenhausen nieuw gezicht bij 24Kitchen

Presentatrice en kookliefhebber Miljuschka Witzenhausen gaat aan de slag voor 24Kitchen. Niet alleen is ze komend jaar op de zender te zien als chef en presentatrice, maar komt ook haar eigen succesvolle culinaire blog onder de vleugels van 24kitchen.nl. Naast haar tv-carrière, die zij ooit is begonnen bij TMF, ontwikkelde Miljuschka een grote liefde voor goed eten en deelt ze haar huisgemaakte recepten en avonturen binnen en buiten de keuken voor een ieder die van eten houdt.

In de keuken staan betekent voor Miljuschka pure ontspanning: “Als de kinderen de tent afbreken, ga ik de keuken in. Dan ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit. Eten is ademen. Een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.”

Blog met recepten en hotspots
Miljuschka’s overheerlijke signature dishes zijn vanaf volgende maand te vinden op haar eigen blog op de website van 24Kitchen. Haar passie voor goed eten toont ze met ambachtelijke gerechten, waarbij ze grote projecten, zoals een hele haas of ingewikkelde taart, niet schuwt. Daarnaast neemt de keukengodin ook een kijkje achter de schermen bij foodleveranciers, topchefs en restaurants in entertainende video’s.

Over Miljuschka
Miljuschka begon op negentienjarige leeftijd als presentatrice bij muziekzender TMF. Na drie jaar bij TMF en anderhalf jaar acteren in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg Naar Morgen’, stortte zij zich fulltime op het moederschap een ontwikkelde ze een grote liefde voor koken. Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2014 werd zij gevraagd als columniste bij de culinaire website Culy.nl en is zij ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood. Daarnaast schrijft ze maandelijks recepten voor vogue.nl.

Lees verder over Miljuschka in haar biografie.

Beluister hier het interview dat Miljuschka had op radio 3FM over haar werkzaamheden voor 24Kitchen.